Miksi Timbertech?

Miksi TimberTech?

Vähäinen huolto ja pitkäikäisyys tekee TimberTechistä houkuttelevan vaihtoehdon. TimberTech tuo lisäarvoa niin yksityisiin ja julkisiin tiloihin sekä stadioneille ja lomakeskuksiin. TimberTech-takuu on 25 vuotta. Näin pitkää takuuta ei mikään puuvalmistaja voi tarjota.

Helppo ylläpito

TimberTech säilyttää värin ja ulkonäön vuodesta toiseen ilman öljyämistä, maalia hiomista tai lakkausta. Koska lauta kestää hometta, eikä se lahoa, niin se ei periaatteessa tarvitse lainkaan vuosihuoltoa. Tämä säästää aikaa ja rahaa. Sinun pitäisi saada nauttia ja käyttää terassiasi ylläpitämisen sijaan.

Kestävä kehitys

Kevään muuttuvat sääolosuhteet, kuuma kesä, sateinen syksy ja kylmä talvi jättää nopeasti jälkensä puuterassilautaan. Se haalistuu ja halkeilee, pintaan saattaa nousta tikkuja ja puu saattaa myös elää. Se ei ole myöskään hyväksi lasten jaloille. TimberTech-komposiittimateriaali valmistetaan patentoidulla menetelmällä, joka on ylivoimainen, kun on kyse kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta.

25 vuoden takuu

Olemme niin varmoja tuotteemme kestävyydestä, että annamme 25 vuoden takuun halkeilua ja lahoamista vastaan. TimberTechiä on myyty vuosikymmeniä Yhdysvaltain markkinoilla, jossa on jopa kovemmat sääolosuhteet. TimberTech pitää lupauksensa.

Lisäarvoa kodillesi

TimberTech-lauta ei tuo pelkästään lisäarvoa elämäntapaasi vaan myös kotiisi. Kun rakennat TimberTech-terassin tai korvaat sillä puulaudoitusta, hyödyt varmasti investoinnistasi, kotia myytäessä.
 

Johtava valmistaja

Haluamme jatkuvasti kehittää tuotteitamme ja valikoimaamme varmistaaksemme asiakkaillemme parhaan laadun ja ominaisuuden. TimberTech toi ensimmäisenä markkinoille mustat aidat ja täysin räätälöidyn valojärjestelmän, jotka sopivat TimberTech-tuotteisiin. Joka vuosi esittelemme uusia ja parempia tuotteita. Voit aina luottaa siihen, että saat meiltä korkealaatuisia tuotteita sekä palvelua.

Turvallisuus

Toisin kuin perinteisestä puulaudasta, TimberTechistä ei lähde tikkuja, jolloin kodissasi tai yrityksessäsi on turvallisempaa liikkua. Kotona voit turvallisesti kävellä paljain jaloin murehtimatta tikuista ja yrityksessä olet edelläkävijä pitääksesi asiakkaat tyytyväisinä